Poppetje hulp ruimtemaker tarieven pakket

Let’s do it!!!

Dit is de simpelste en doeltreffendste manier om echt JA te zeggen tegen verandering en NEE tegen oude gewoontes. Terug naar de basis om vanaf daar jezelf te ontdekken. Ik help je daar graag bij; je hoeft het niet alleen te doen of met boeken of cursussen.

Mijn diensten bied ik aan in 4 pakketten, kies het pakket dat bij je past of stuur mij een berichtje. Ik neem dan snel contact met je op voor een vrijblijvend advies.

Als ruimtemaker heb ik het opruimproces zelf meegemaakt en door anderen te helpen, zie ik hoe hun leven erdoor verbetert. Ik weet dus heel goed hoeveel ruimte waard is, nu jij nog!!

Ga ervoor; Haal alles uit je kast!

Ik ga ervoor, wat zijn de tarieven?

Pakket 1: Snuffelen aan ruimte

Telefonisch consult van een half uur waarin je jouw opruimuitdagingen uitlegt en ik je praktische tips geef.

Als extra krijg je mijn boekentips over opruimen. Ik heb het kaf van het koren gescheiden. Scheelt jou een hoop tijd!

Dat klinkt leuk!

Pakket 2: Tijd voor actie

Ik kom 2 uur bij je thuis kijken en samen stellen we de uitdaging vast. Ik geef gelijk tips en trucs om je huis praktisch en opgeruimd te houden. Hiermee kan je gelijk aan de slag.

Dat klinkt ook leuk!

Pakket 3: Ik sleep je er letterlijk doorheen

Ik kom 5 uur bij je thuis en samen gaan we een deelgebied (bijv. kledingkast) opruimen. Tijdens het opruimen maak ik je bewust van patronen en help ik je met het loslaten. Daarna zal je, doordat we het samen hebben geoefend, dit in de toekomst ook zelf gemakkelijker kunnen en kan je zelfstandig (of met mijn hulp) doorgaan naar het volgende deelgebied.

Dat klinkt ontzettend leuk!

Pakket 4: Voor altijd opgeruimd! – in 5 maanden tip top! –

Met dit pakket heb je blijvend succes. Als dit traject hebt doorlopen, zal je je als herboren voelen! Ik kom 5 keer bij je thuis (2 uur) verspreid over 5 maanden. Na de eerste sessie, waarin ik je tips en opdrachten geef, ga je zelf aan de slag. We houden contact en plannen steeds een nieuwe sessie in zodat het opruimen bij je blijft ‘leven’. Op deze manier kan ik je bijsturen en zo zorgen we er samen voor dat je het opruimen in je vezels gaat voelen. Een eventuele terugval kan ik opvangen en ik help, motiveer en enthousiasmeer je weer de juiste kant op zodat je daadwerkelijk vleugels krijgt. Je zult merken dat je hierna ruimte hebt in je huis, hoofd en hart. Het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Nu kun je gaan doen wat je altijd al wilde; niets houd je meer tegen! Dit is de kortste route naar vrijheid!

Dat klinkt geweldig en superfijn!!

Tarieven

Pakket 1

30,-
  • Inclusief 21% BTW

Pakket 2

130,-
  • Inclusief 21% BTW

Pakket 3

325,-
  • Inclusief 21% BTW

Pakket 4

650,-
  • Inclusief 21% BTW

Aan een telefonische kennismaking zijn uiteraard geen kosten verbonden!

Reiskosten binnen Utrecht: GRATIS

Eventuele parkeerkosten worden wel doorberekend.

Reiskosten buiten Utrecht: € 0,30 per KM

Buiten Utrecht reken ik € 0,30 reiskostenvergoeding per KM heen en terug vanaf 3452 te Utrecht (berekening via Google Maps). Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.

Veelgestelde vragen

Dit is het absolute begin van verandering. Hierna heb je geen lifecoach meer nodig want je weet zelf al het antwoord op je levensvragen door het opruimen van je spullen. Het feit dat je je oriënteert op hulp bij opruimen, betekent dat je toe bent aan vrijheid. Je kunt het nog uitstellen en nog jaren voor je uitschuiven maar ik zou zeggen: ga ervoor! Hoe eerder je het doet, hoe eerder je echt kunt gaan bloeien! Iedereen kan het, het enige wat telt is of je het ook echt WILT! Ga je ervoor! Je doet het voor jezelf! Dus hoe belangrijk vind je dat?

Ik garandeer je dat ik ervoor ga! En ik verwacht ook hetzelfde van jou! Dan ontstaat er magie en krijgen we vleugels! Een wederzijdse klik is dan ook wel van belang. Het 5 maandentraject zal het meest effectief zijn. Daarna kun je volledig puinvrij zij. Mits je het ook echt wilt! Ik zal er in ieder geval alles aan doen om je bij te staan in dit proces.

Het gevaar als je het alleen doet, is dat je opgeeft. Mijn toegevoegde waarde is mijn ervaring en dat ik je inspireer, motiveer en stimuleer. Daardoor kan je in korte tijd puinvrij zijn. Je kunt het ook zelf doen, dat heb ik ook gedaan. Het duurt dan alleen langer en je moet alles zelf ervaren, tegen muren aanlopen, in valkuilen stappen, opgeven, opnieuw beginnen etc. Hulp van iemand die ervaring heeft, maakt het zoveel makkelijker en je voelt je gesteund. Je hoeft je naar mij niet te schamen en je mag eerlijk zijn als je je overweldigt voelt. Het is een proces en het hoort erbij. Volledig begrip. Wellicht dat je omgeving nog niet in staat is om op te ruimen. Ze kunnen daardoor lullig reageren op jouw opruimwoede en die afkeuring is moeilijk om te negeren tenzij je een makker in de strijd hebt! Dus ja, ik ben graag je makker! 😀 Uiteraard kan ik je niet veranderen. Dat kun je alleen zelf. Wel kan ik je helpen bij de veranderingen. En met ‘veranderen’ bedoel ik; terug naar jezelf, je ware natuur. Dat je weer tevoorschijn komt! Dat je de spullen en conditioneringen die niet meer bij je passen, van je ‘afgooit’.

Omdat ik zelf ruimte heb gemaakt en dat nu ook graag voor anderen doe. En omdat ik ruimte maken een feest vind! Een cadeau voor jezelf! Opruimcoach vind ik een negatieve klank hebben en dekt niet de lading. Het gaat namelijk over meer dan simpelweg spullen opruimen. Het gaat om bewustwording van jouw patronen. Zodat je niet meer de drang voelt om meer te kopen. Je houdt over waar je echt van houdt. Spullen hebben hun functie en liggen niet meer te verstoffen. Op die manier hoef je ook nooit meer op te ruimen. Het gaat niet om verplaatsen en opbergen van spullen. Het gaat om ruimte maken! ‘Ruimtemaker’ heb ik bedacht omdat dit het beste omschrijft wat ik doe. Het is positief en leuk. Wat ik doe is een combinatie van sommige aspecten van een opruimcoach en lifecoach, iets ertussen in. Maar dan met heeeel veel vertrouwen in jou. Jij staat centraal, jij kunt dit. Daarom heb je mijn hulp ook maar relatief kort nodig. Ik zet je op het juiste spoor en zorg dat je daar blijft.

Uiteraard. Schroom niet! Bij twijfels; stuur een berichtje met je vraag en ik bel je terug. Vrijblijvend kun je je vragen stellen en indien gewenst, bepalen we samen welk pakket bij je past.

Opruimen doe je voor jezelf. Als je dat doet, groeit je zelfliefde dus ook vanzelf. Door letterlijke de ballast weg te doen, gebeurt er iets in je hoofd en ook vaak in je lijf. Doordat je bijvoorbeeld het jurkje in een te kleine maat wegdoet omdat je het NU niet past, voelt je lichaam zich gelijk beter omdat het niet meer als ‘te dik’ wordt bestempeld. Je accepteert je figuur zoals het nu is. Je houdt van jezelf zoals het nu is. Je hebt alleen nog kleding die je nu past. Geen zelfkritiek meer of schuldgevoel naar kleding die je al jaren niet meer past en waar je dagelijks mee geconfronteerd werd. Weg ermee!! En ja, grote kans dat je door die gedachtes en die vriendelijkheid naar jezelf af zult vallen. En dan zit er maar 1 ding op…. Wat leuke nieuwe items shoppen die helemaal jouw nieuwe ‘ik’ weerspiegelen. 😀

Omdat ik intussen wel ervaringsdeskundige ben in het maken van ruimte. En door samen met mij op te ruimen, komt er bij jou nog veel meer naar boven; dingen die je leven beïnvloeden. Ik maak je bewust van bepaalde patronen. Je leert jezelf (weer) goed kennen. Zo werkt het proces. Omdat ik de afgelopen 4 jaar elk traject heb doorlopen, weet ik dat je vertrouwen in het proces kunt hebben. En door opruimen word je ook veel levenslessen rijker. Dus die krijg je er gratis bij! Scheelt weer een coach!

In een telefonisch consult van een half uur (€ 30,-) geef ik je praktische tips en inspiratie n.a.v. van je vragen zodat je daarna gelijk zelf aan de slag kunt gaan. Daarnaast geef ik je mijn gerichte boekentips die je kunnen helpen in je proces.

Wie heeft er als kind nou echt geleerd om op te ruimen? Het is geen vak op school, je ouders maakten er een drama van en verzamelen was toch veel leuker?! Want dan heb je meer!! Vroeger begrepen we ‘Less is more’ nog niet. We prutsten maar wat aan. Ook omdat het toen nog niet belastend was, we hadden immers nog niet zoveel. Maar 20 jaar later zit je dus  mooi met de gebakken peren. Want hoe meer het wordt, hoe lastiger het is om op te ruimen en hoe meer je het uit gaat stellen en in angsten gaat denken.

Daarom bied ik mijn hulp aan. Om het je alsnog te leren. Aaaaaahhhh! Spannend maar lifechanging. Je doet jezelf een enorm plezier. Je doet het voor jezelf!! Zie het als een groot cadeau voor jezelf! Voor de prijs van een mooie set nieuwe kleding, zorg ik dat je van heel veel kleding af komt. Lachen toch! Weg met de ballast! Je bent meer waard dan je oude rommel!

Als je zelf aan de slag wilt gaan; ja! Die geven je een steuntje. Maar ze kunnen je ook irriteren. Dit komt doordat je geïrriteerd raakt doordat het opruimen niet lukt of omdat het langer duurt dan gehoopt en dan kun je die boeken als superirritant ervaren.

Als we samen 5 maanden aan de slag gaan, heb je geen boeken nodig. Uiteraard is het wel heel leuk om je in het onderwerp te verdiepen. Er zijn een aantal fijne boeken die echt helpen en inzichten geven. Ik kan je tijdens het proces wellicht een boek aanraden waarvan ik denk dat het je een extra steuntje kan geven in de rug. Maar nogmaals, in principe zorg ik ervoor dat de informatie die in die boeken staat, ook bij jou komt gedurende onze sessies.

Omdat ik weet hoe het is om veel spullen te hebben. Hoe moeilijk ik het vond om los te laten. In een paar jaar tijd heb ik het hele ‘ontspul-proces’ doorlopen en ik werd steeds lichter. Alles veranderde in positieve zin. Ik werd bewuster en ik kwam erachter dat “Less is more” niet alleen een mooie quote is voor op een tegel; het is zo WAAR!!

Ik heb er in mijn eentje best lang over gedaan met vallen en opstaan maar ik ben doorgegaan. Daarbij heb ik mijn hele omgeving aangestoken en dat resulteerde erin dat ik hier ook professioneel mee verder ben gegaan. Elke vezel in mijn lijf schreeuwt het dan ook uit van geluk als ik hier mee bezig ben. De resultaten zijn zo leuk. Ruimte en vrijheid!! En wat blijkt? Ik ben zeker niet de enige die veel spullen had. Bijna altijd als ik hierover praat, knikken mensen omdat ze veel dingen herkennen. Maar hoe doorbreek je het patroon? Waarom schamen mensen zich voor hun troep? Waarom hebben ze een ‘rommelkamer’? Waarom staat de garage vol met troep i.p.v. dat er een auto in staat?

Ik ben daarom nu erg gedreven om anderen dezelfde vrijheid te laten ervaren. Ik wil dat dat toegankelijk is. Dat iemand daar hulp bij kan krijgen om het proces te versnellen.

Als Ruimtemaker  help ik je bij je reis zodat je tussen al die rommel jezelf (weer) kunt vinden. Maar JIJ weet als enige wat jij echt nodig hebt dus JIJ bepaalt wat je wilt/doet. We benaderen het positief en vanuit vertrouwen, ruimte en blijdschap!

Je levenskwaliteit verbetert gelijk doordat je bewust wordt van wie je bent en wat je echt belangrijk vind qua spullen en qua levenskeuzes. Simpel terug naar de basis. Ik kan daarbij helpen en ik vind dat geweldig om te doen. In deze tijd van meer, meer, meer vind ik het belangrijk mensen te laten zien dat juist het tegenovergestelde je gelukkiger maakt. Totaal tegen de verwachtingen in! Maar je zult zien dat less echt more is!

Ja, we halen letterlijk en figuurlijk alles uit je kast! Zodat je weer optimaal kunt gaan stralen en leven.

En wees niet bang, jij bepaalt het tempo en ‘of je blij wordt van iets’. Dat is namelijk ontzettend persoonlijk.

Het is ook niet mijn doel om een minimalist van je te maken. Mensen denken dan aan 1 bank en 1 plant en verder niets (beetje negatief imago). Dat is natuurlijk heel zwart wit. Het hoeft niet extreem, er is ook een grijs-gebied. Ik wil je bewust maken van de opties je kijkt zelf hoe je dat invult. Ik wil je laten zien dat je anders met spullen om kunt gaan dan vroeger of dan ‘anderen’. Het is jouw leven en het zijn jouw keuzes.  Ik wil dat je precies overhoudt wat nu bij je past.  Iedereen is anders en heeft andere behoeftes. Mocht minimalisme wel jouw nieuwe levensstijl worden, ook goed. Doe wat bij je past!

Reviews

kast hangers reviews testimonials kleur opruimen orde ruimte

“Na een inspiratievol telefoongesprek ben ik aan de slag gegaan. Op mijn manier naar een opgeruimd huis. Superblij met het (blijvend) resultaat!”

Annalies
Zakken-kris

“Wat een verademing! Ik vond het een heel mooi, confronterend en geweldig proces! Het heeft mij ruimte gebracht en inzicht in mezelf!

De hulp van Else was echt nodig, als ik het alleen had gedaan was alles waarschijnlijk weer terug in mijn kledingkast beland.”

Kristel
zakken-harmien

“Else kwam bij mij om te helpen opruimen. Alles ging dus letterlijk uit de kast en werd op mijn bed gelegd. Als je dat dan allemaal ziet liggen kun je niet geloven dat het allemaal in de kast heeft gelegen.

We zijn rigoureus aan de gang gegaan met als resultaat 6 grote huisvuilzakken vol en een overzichtelijke kast. Het gevoel wat je daarbij krijgt is heel verrassend. Ik heb tijden met een lach op mijn gezicht gestaan zodra ik de kast opende. Het is letterlijk en figuurlijk een verademing.”

Harmien
zakken-greta

“Zoveel opgeruimd, zoveel zakken. Ik moest er zelf om lachen.
Met Else was het plezierig en gemakkelijk om te doen.
Haar enthousiasme straalt er vanaf.
Ik heb letterlijk en figuurlijk veel ruimte gekregen.
En, een groot wonder, ik heb nooit iets gemist!”

Greta