Toen ik ging opruimen, had ik heel, heel veel spullen. Ik ging het in mijn eentje opruimen. Waar moest ik beginnen? Daar had ik echt boekenhulp bij nodig. Ik heb er zoveel gelezen en daardoor wist ik ook dat er veel gelijkgestemden waren. Voor veel mensen is opruimen echt een uitdaging. Ik heb zeker 10 boeken gelezen en soms ook nog een 2e keer. Tussen die boeken zaten pareltjes maar ook tijdverspillers. Welk boek moet je kiezen? Een goed boek kan helpen want het is zo lastig om jezelf te blijven motiveren. Maar een boek kan je ook irriteren. Dit komt doordat je ge├»rriteerd raakt doordat het opruimen niet lukt of omdat het langer duurt dan gehoopt of omdat jezelf ontzettend tegenkomt tijdens het opruimen…

Valt het wel mee met jouw rommel en wil je graag wat leestips? Tijdens een telefonisch consult, kan ik je het beste boek voor jouw uitdaging aanraden. Hierna kun zelf lekker aan de slag. Mocht je daarna alsnog mijn hulp nodig hebben of vastlopen, kun je altijd nog uit een van de andere pakketten kiezen.

BEKIJK HIER DE PAKKETTEN

Wil je gelijk met mij aan de slag? (daar kan geen boek tegenop!) Kies dan uit pakket 2,3 of 4 en alle tips en trucs die in de boeken staan, komen vanzelf -via mij- gedurende het proces bij jou. Zonder een letter te hoeven lezen. Dat is het voordeel van een belezen ervaringsdeskundige ­čśÇ Wil je toch iets lezen omdat je het onderwerp zo leuk vindt, geef ik je uiteraard met plezier mijn leestips!

Heb je geen zin om deze boeken te lezen? Wil je gelijk aan de slag gaan? Neem dan contact met mij op!

Netflix tip:

“Minimalism: A Documentary About the Important Things’ uit 2016 met in de hoofdrollen Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus. Leuk om te kijken en om je door te laten inspireren.